5 SIMPLE TECHNIQUES FOR تخریب ساختمان در تهران

5 Simple Techniques For تخریب ساختمان در تهران

5 Simple Techniques For تخریب ساختمان در تهران

Blog Article

اگر به صورت سنتی ساختمان تخریب شود از دستگاه هیلتی و از بالا به پایین و در صورت استفاده از ابزار قوی تخریب، از بیل مکانیکی استفاده می شود. در انتها در تخریب خانه قدیمی فلزی، تیرآهن های سقف جداسازی می شوند.

بقایای ساختمان متروپل نهایتاً در ۷ دی ۱۴۰۱ به‌طور کامل تخریب شد.[۷۵]

↑ «شبکه‌های اجتماعی: صدها تن در آبادان در اعتراض به فروریختن متروپل تظاهرات کردند». بی‌بی‌سی فارسی. ۲۶ مه ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۲۶ مه ۲۰۲۲.

دارای تجهیزات پیشرفته تخریب و گودبرداری متناسب با پروژه

برای انجام تخریب قسمتی از ساختمان و یا تخریب جزئی خانه، قیمت به صورت روزانه طبق جدول زیر می باشد و توجه داشته باشید که جابه‌جایی ماشین حمل و تخلیه بار در قیمت در نظر گرفته نمی شود.

↑ «پیکرهای ۱۳ جانباخته حادثه متروپل آبادان شناسایی و دفن شد». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۶. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

همهٔ ساختمان‌های اطراف متروپل تا شعاع ۱۵۰ متری بیمه شده‌اند و فروشگاه‌ها و منازل اطراف تخلیه و تعدادی از منازل مسکونی هم خریداری شده‌اند تا در صورت تخریب، ضرری به صاحبان نرسد.

ادعای با کلمات کار ساده ای است! ما با کلمات ادعا نمیکنیم. نمونه کارهای ما را در لینک زیر ببینید:

در پی این حادثه مردم آبادان از روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱، در خیابان‌ها دست به راهپیمایی زده و به وقوع ساختمان در تهران این حادثه و کمبود تجهیزات امدادی و عدم رسیدگی به افراد زیر آوار مانده اعتراض کردند. شهروندان آبادانی در تجمعات علیه مسئولان محلی و سیاست‌های جمهوری اسلامی شعارهای همچون «عزا عزاست امروز روز عزاست امروز آبادان بی صاحب، صاحب عزاست امروز» سر داده[۱۰۷][۱۰۸]و همچنین نسبت به ادعای مسئولان و رسانه‌های رسمی مبنی بر فوت «حسین عبدالباقی» مالک این ساختمان واکنش نشان دادند.[۱۰۹][۱۱۰]

به گفتهٔ رئیس سازمان نظام مهندسی خوزستان، باقی‌ماندهٔ سازه اصلاً قابل استفاده نیست و باید تخریب شود.[۴۲]

۱ شرح حادثه تغییر وضعیت زیربخش‌های شرح حادثه ۱.۱ گاه‌شمار ۱.۱.۱ چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۲ پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۳ جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۴ شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۵ دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۶ چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ ۱.۱.۷ چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ ۱.۱.۸ چهارشنبه ۷ دی ۱۴۰۱ ۲ علت حادثه ۳ ارتباط برادرزاده علی شمخانی با عبدالباقی ۴ ابهام در سرنوشت مالک و پیمانکار ۵ سپردن پروژه تخریب به قرارگاه خاتم‌الانبیاء و ریزش‌های مجدد ۶ محاکمهٔ عاملان ۷ خسارت‌ها تغییر وضعیت زیربخش‌های خسارت‌ها ۷.

↑ «ببینید

ساعت ۲۰:۳۰: تعداد کشته‌شدگان به ۶ نفر رسید. عملیات جست‌وجو و نجات توسط نیروهای هلال احمر در زیرزمین ادامه دارد.

در این زمان پیش‌بینی شد ۵۰ نفر زیر آوار باشند. همچنین اعزام هوایی آتش‌نشان‌ها به علت گرد و غبار لغو شد.[۱۶]

Report this page